Gudjohnsen in belangstelling van PSV en Ajax

Maarten Van Bever
| 6 reacties
Gudjohnsen in belangstelling van PSV en Ajax
Foto: © SC

Eidur Gudjohnsen staat mogelijk voor een terugkeer naar Nederland. De spits van Stoke City staat in de belangstelling van zowel Ajax als PSV. Beide clubs willen de Ijslandse spits nog deze transferperiode aan de selectie toevoegen, zo meldt De Telegraaf.

De 32-jarige Gudjohnsen komt bij Stoke City nauwelijks aan spelen toe en wil vertrekken. Aangezien hij nog een contract heeft tot het einde van het seizoen, wil Stoke hem deze winter niet zomaar laten vertrekken. Zijn manager is met de club uit de Premier League in onderhandeling over de 'exitclausule'.

PSV en Ajax toonden allebei al belangstelling in de Ijslandse spits. PSV heeft wel een voordeel op Ajax, de international speelde in het verleden namelijk al voor de club uit Eindhoven. Phillip Cocu, assistent-trainer van trainer Fred Rutten, speelde nog met hem samen.

Na drie seizoenen PSV vertrok Gudjohnsen naar Engeland, waar hij naast Stoke City ook actief was voor Bolton Wanderers, Chelsea en Tottenham Hotspur. Ook was hij nog in dienst van FC Barcelona en AS Monaco.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties