Ajax denkt al aan opvolging Suarez

Maarten Van Bever
| 18 reacties
Ajax denkt al aan opvolging Suarez
Foto: © SC

De laatste weken gonst het van de geruchten rond een mogelijk vertrek van Luis Suarez bij Ajax. Vooral Liverpool trekt aan de mouw van de aanvaller. Ajax heeft al een lijst met mogelijke opvolgers opgesteld voor het geval de Uruguayaan vertrekt.

"Het liefst van al willen we dat Luis gewoon blijft", zei trainer Frank De Boer vrijdag op de persconferentie. "Want we kunnen hem nog niet missen. Maar we weten wat we willen als hij toch vertrekt."

In de media werden Ryan Babel (Liverpool), Eidur Gudjohnsen (Stoke City) en Bas Dost (Heerenveen) al genoemd als mogelijke vervangers voor Suarez. "Het klopt dat die jongens op een lijst staan'', ging De Boer in op de namen. "Maar op die lijst staan nog veel meer namen. Laten we hopen dat het niet zo ver komt, want Suarez is eigenlijk niet te vervangen."

De Boer hoopt snel zekerheid te kunnen krijgen. "De transfermarkt is op 1 februari gesloten. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat Suarez vijf minuten voor die deadline vertrekt en wij niet meer in actie kunnen komen."

Eerder gaf de Ajax-trainer al aan dat Suarez alleen vertrekt bij een 'absurd hoog bedrag'. Dat bedrag zou rond de 25 miljoen euro moeten liggen. Liverpool had in eerste instantie vijftien miljoen over, maar zou nu toch dieper in de buidel willen tasten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties