"Seth De Witte is wat Anderlecht zoekt"

Fabian Morren
| 50 reacties
"Seth De Witte is wat Anderlecht zoekt"
Foto: © SC

Seth De Witte maakt een uitstekende indruk bij KV Mechelen. Tegen Eupen scoorde hij nog de beslissende goal. Aimé Anthuenis kent de box-to-boxspeler goed.

"Drie weken na mijn komst was hij dé speler van Lierse", vertelt Anthuenis over vorig seizoen. "Ik zei toen tegen Maged Samy dat hij veel geld waard was en ik weet dat hij toen nog zware inspanningen deed om hem te kunnen houden, maar het was te laat. Zijn contract liep af en ik denk dat hij al getekend had voor KV Mechelen."

"Hij is een type dat moeilijk te vinden is: linksvoetig, 1,91 meter, jong en sterk. Het is zo iemand die Anderlecht zoekt sinds Jelle Van Damme weg is. Een heel moderne voetballer met natuurlijke kracht, niet van in de fitness aan de dingen te hangen", zo vertelt Anthuenis in Sport/Voetbalmagazine.

"Ook als centrale verdediger en als linksback is hij bruikbaar, daar is hij behalve met Van Damme ook vergelijkbaar met Deschacht en Dheedene , maar ik vind dat hij het best rendeert op het middenveld. Volgens mij is hij binnen twee jaar een echte topper. Ik bedoel: een speler voor een topclub."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties