Boussoufa: "Schrok me een hoedje toen ref rood trok"

Boussoufa: "Schrok me een hoedje toen ref rood trok"
Foto: © SC

Mbark Boussoufa speelde geen al te beste wedstrijd tegen KV Mechelen. Hij werd door zijn bewaker Anthony Van Loo vakkundig uit de wedstrijd gehouden.

"Je kan niet alles winnen", berustte Boussoufa na de wedstrijd in het gelijkspel. "Qua voetbal had er in ieder geval meer ingezeten, maar KV Mechelen heeft ons perfect opgevangen. Ze speelden met twee verdedigende middenvelders en één mannetje er voor. Zo had elk van hen één van ons om te bewaken. Dat maakt het niet makkelijk voetballen."

De scheidsrechter(s) was na de wedstrijd de gebeten hond voor de Anderlecht-spelers. "Ik wil het daar ook niet volledig op steken", aldus Boussoufa. "Dat zou te makkelijk zijn. Nu moet ik wel zeggen dat het een zuivere penalty op mij was (Seth De Witte haalde de kleine Marokkaan onderuit, nvdr.). Hij neemt me volledig mee. Ik denk dat hij me niet zag komen."

Veel misbaar maakte Boussoufa toen niet meer, want hij had al een gele kaart achter zijn naam. En de scheids had hem zelfs al eens rood gegeven. "Ik schrok me een hoedje toen hij die rode kaart bovenhaalde. Ik begon zelfs aan mezelf te twijfelen: 'heb ik nu al geel gehad' vroeg ik mezelf af. Ik vroeg me echt af wat hij aan het doen was. Ja, in de kleedkamer is er toch wat gepraat over de scheidsrechter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties