Peeters: "Niet kwaad zijn op Owusu"

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Peeters: "Niet kwaad zijn op Owusu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle-coach Bob Peeters was zwaar ontgoocheld na de nederlaag tegen KV Mechelen. “We hadden deze wedstrijd nooit mogen verliezen”, sakkerde de groen-zwarte oefenmeester.

Cercle begon sterk aan de wedstrijd. “We kregen een paar goede kansen, maar Boi en Iachtchouk missen de openingstreffer. Mechelen scoort dan uit zijn eerste mogelijkheid en dan zijn we even het noorden kwijt.”

Na de pauze nam de thuisploeg het heft weer in handen. “We hebben vandaag zeventig minuten gedomineerd. Dan doet het heel pijn om zonder punten achter te blijven. De kans van Owusu had erin gemoeten, maar we moeten nu niet kwaad zijn op hem. Misschien scoort hij volgende week twee keer.”

Volgende week trekt Cercle naar Anderlecht. “Normaal ga je daar niets rapen, maar je kan ook negentig minuten weggespeeld worden en op de counter het enige doelpunt maken. We kunnen nu ook spelen zonder de stress van Play-Off 1. Misschien kunnen we daarvan profiteren. Maar onze belangrijkste match is begin maart die op Germinal Beerschot.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties