Chadli bezorgt Twente punt tegen Utrecht

Maarten Van Bever
| 1 reacties
Chadli bezorgt Twente punt tegen Utrecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente heeft niet optimaal kunnen profiteren van de thuisnederlaag van PSV tegen ADO Den Haag. De Tukkers kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Utrecht. Kersvers Rode Duivel Nacer Chadli bracht Twente in de tweede helft langszij.

Twente-coach Michel Preud’homme noemde de 1-1 een logische uitslag. Door het gelijkspel komt Twente in de stand op gelijke hoogte van PSV. De Eindhovenaren gingen zaterdag thuis met 0-1 onderuit tegen het ADO Den Haag van Timothy Derijck.

De nummer drie in de stand, Ajax, met Vertonghen en Alderweireld in de basis, won met 2-0 van De Graafschap ondanks een mindere partij. Ook Groningen, met Jonas Ivens centraal achterin, deed een goede zaak in het klassement. Het won met maar liefst 7-1 tegen Willem II, dankzij drie goals van Matavz.

Maarten Martens en AZ gingen met 2-1 onderuit tegen Excelsior. Gill Swerts speelde met Feyenoord gelijk tegen Vitesse (1-1) en Vleminckx kwam dit weekend niet tot scoren op het veld van Heerenveen (0-0). Kevin Begois hield de netten schoon bij Venlo, dat met 3-0 won tegen NAC. Harm Van Veldhoven, die Huysegems op de bank liet, zag Roda JC met 1-0 onderuit gaan bij het Heracles van Birger Maertens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties