Matavz verkiest Napoli boven andere gegadigde clubs

Maarten Van Bever
| 5 reacties
Matavz verkiest Napoli boven andere gegadigde clubs
Foto: © SC

Tim Matavz doet het dit seizoen bijzonder goed bij FC Groningen. De aanvaller is nadrukkelijk in beeld bij Napoli, maar ook Schalke, Celtic, Wolfsburg en Palermo tonen interesse. Wellicht vissen zij achter het net, vermits Matavz zelf Napoli verkiest.

Volgens Musret Jashari, de zaakwaarnemer van Matavz, staat de keuze van de Sloveense aanvaller vast. "Tim heeft veel clubs afgewezen om naar Napoli te gaan. Schalke, Celtic, VfL Wolfsburg en Palermo hebben allen interesse getoond. Maar Tim houdt van het technische voetbal in Italië en specifiek de werkwijze van trainer Walter Mazzarri", vertelt Jashari. "Napoli is een mooie kans voor hem."

"Matavz is een geweldige voetballer. Hij is een volwassen jongen die het tot op heden goed gedaan heeft in Nederland. Ik werk al met hem samen sinds zijn zeventiende. Het is een buitengewone reis geweest om uiteindelijk aan te komen waar we nu zijn. Ik ben blij voor hem en ik hoop dat hij het goed blijft doen. Hij is een speler met veel potentie", aldus Jashari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties