Van Veldhoven verlengt bij Roda JC

Maarten Van Bever
| 1 reacties
Van Veldhoven verlengt bij Roda JC
Foto: © SC

Harm van Veldhoven heeft zijn aflopende contract bij Roda JC Kerkrade met één jaar verlengd. Club en trainer maken vandaag melding van het akkoord.

Van Veldhoven is sinds november 2008 aan de slag bij Roda JC en had eerder al aangegeven graag te willen blijven. "Uiteraard ben ik blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten,” vertelt Van Veldhoven op de website van Roda. “De club en de sfeer in Limburg spreken mij zeer aan. Ook het wederzijdse respect is voor mij aanleiding om bij deze club verder te gaan.”

"Ik zie voldoende mogelijkheden in de selectie van komend seizoen om de doelstelling te halen. Met deze groep kan nog voldoende progressie worden gemaakt en kunnen we ook komend seizoen meestrijden voor een plek in de play-offs die recht geven op Europees voetbal", gaat Van Veldhoven verder.

"Na zijn komst in november 2008 heeft hij Roda JC steeds beter laten presteren. Hij is de juiste man op de juiste plek. Dat de samenwerking gecontinueerd wordt, is een prima zaak voor Roda JC", aldus technisch directeur Martin van Geel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties