Mourinho: "Een seizoen zonder prijs zou pijnlijk zijn"

Maarten Van Bever
| 7 reacties
Mourinho: "Een seizoen zonder prijs zou pijnlijk zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid doet momenteel nog op drie fronten mee voor de prijzen. Trainer José Mourinho hoopt minstens één keer te kunnen zegevieren. De Portugees geeft toe dat een seizoen zonder prijs hem zwaar zou vallen.

"Om het seizoen af te sluiten zonder prijzen zou een gevoelige tik zijn. Vooral voor de fans, die door de jaren heen gewend zijn geraakt aan mooie overwinningen. Maar we passen ons altijd aan aan de omstandigheden en de feiten", zegt Mourinho in Marca.

"De natuurlijke ontwikkeling van een team leert dat er in het begin geen prijzen gewonnen worden. Het is een langdurige cyclus, die hopelijk eindigt met het winnen van veel prijzen. Volgend seizoen heb ik veel hogere verwachtingen dan dit jaar. De spelers en ik denken nu op dezelfde wijze over de manier van spelen."

Real Madrid staat momenteel tweede in de Primera Division op vijf punten van leider Barcelona. Ook in de finale van de Copa del Rey treft de ploeg van Mourinho de Catalanen. In de Champions League neemt Real het volgende week op tegen Olympique Lyon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties