Elia blijft azen op een vertrek bij Hamburg

Elia blijft azen op een vertrek bij Hamburg
Foto: © SC

Eljero Elia (foto) blijft azen op een vertrek bij Hamburg SV. De aanvaller vindt nog steeds dat hij te weinig aan spelen toe komt onder trainer Armin Veh.

Eljero Elia speelde een sterk eerste seizoen bij Hamburg SV, maar dit jaar lukt het voor de offensieve flankspeler niet om zijn stempel te drukken bij die Rothosen. Armin Veh, de trainer van Hamburg, liet Elia onlangs maar een halfuur spelen tegen VfL Wolfsburg, zeer tot ongenoegen van de Nederlandse international.

"Blijkbaar is men hier niet overtuigd van mijn kwaliteiten. Zoals het nu gaat, werkt het voor mij niet. Ik voel me sterk en wil de fans wat laten zien. Daarom is het voor mij zeer frustrerend dat ik zeer weinig aan de bak kom", aldus Elia in de Hamburger Morgenpost.

1.FC Köln zou alvast happig zijn op de komst van de Nederlander. Maar of Elia vertrekt, is helemaal nog niet zeker. Naar verluidt zou Veh op het einde van het seizoen vervangen worden door een andere oefenmeester. Elia heeft in Hamburg nog een verbintenis tot de zomer van 2014.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties