Olympiakos boet door supporters

Michiel Derwael
| 10 reacties
Olympiakos boet door supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympiakos moet één duel achter gesloten deuren spelen als straf voor de ongeregeldheden na de topper tegen Panathinaikos. Onze landgenoten Kevin Mirallas en Urko Pardo wonnen het duel met 2-1. Mirallas opende de score.

Op het einde van de wedstrijd en na het fluitsignaal liepen de gemoederen hoog op. Honderden fans van Olympiakos bestormden het veld. Zij vielen de bezoekende fans en de politie aan. Ook in de kleedkamer was het onrustig. De voorzitter, die verantwoordelijk was voor het opjutten van de boel, kreeg een zware boete en een stadionverbod van twee maanden.

Bij Panathinaikos zijn ze niet te spreken over de lichte straf. "Dit toont nog maar eens dat het Griekse voetbal zo rot is dat het meteen moet veranderen", las Sporza in een persmededeling van Panathinaikos.

"Het verschil tussen de blunders van de refs waarvan wij het slachtoffer werden en de manier waarop Olympiakos zich heeft misdragen is enorm. Wij zijn sprakeloos. Het is duidelijk dat het Griekse voetbal in alle gelederen hervormd moet worden en wel meteen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties