Alves wil nog steeds langer in Barcelona blijven

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Alves wil nog steeds langer in Barcelona blijven
Foto: © SC

FC Barcelona en Dani Alves (foto) geraken het maar niet eens over een contractverlenging. Nochtans zou de Braziliaan graag in Catalonië blijven voetballen.

Daniel Alves voetbalt al sedert 2008 voor FC Barcelona en wil graag langer door bij de regerende Spaanse landskampioen. Na deze zomer heeft hij nog voor één jaar contract. Alves wil echter wel wat meer boter bij de vis en daar schort het schoentje tussen de Braziliaan en Barcelona. Mocht Alves zijn zin krijgen, wordt hij een van de grootverdieners in Camp Nou. Manchester City dat op vinkenslag ligt, zou wel aan zijn eisen willen voldoen.

Maar Alves wil er het liefst van al uit raken met zijn hudige werkgever. "Ik ben zeer optimistisch dat ik hier langer kan blijven en dat we er dus ook wel uit zullen geraken in de gesprekken. Als beide partijen het willen, dan blijf ik hier", is de Braziliaanse international klaar en duidelijk. "Maar als dat niet het geval is, gaat het leven gewoon door. Ik zal niet gek van woede worden als de clubleiding uiteindelijk besluit dat ik geen verlenging van mijn contract verdien", besluit Alves.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties