Peeters: "Hopelijk mag 'k hier volgend jaar terugkomen"

Onbekend Onbekend
| 10 reacties
Peeters: "Hopelijk mag 'k hier volgend jaar terugkomen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle-trainer Bob Peeters was uiteraard een tevreden trainer na afloop van de bekerwedstrijd tegen Germinal Beerschot. Cercle neemt het in de volgende ronde van de Beker van België op tegen VC Westerlo.

"We hadden al een goede uitgangspositie bij elkaar gevoetbald na de heenwedstrijd. Ik heb de doelpunten van Germinal Beerschot in hun voorbije wedstrijden geanalyseerd. Daar viel me vooral uit op dat ze scoren door fout positiespel van de backs. Ik heb me daar vandaag op ingesteld door met twee verdedigende middenvelders te spelen. Ik wilde dan ook vanuit een goede organisatie spelen en dat is goed gelukt. In de hele eerste helft hebben we geen kans weggeven."

"We wisten ook dat we absoluut moesten scoren vandaag om echt zeker te zijn van de kwalificatie. Zij scoren eigenlijk uit hun eerste kans, maar we zetten dat in twee minuten recht. Vanaf dat moment wist ik dat het binnen was."

"Ik ben uiteraard tevreden dat we doorstoten in de Beker van België. We zitten nu al voor het derde jaar op rij bij de beste vier. Ook wens ik mijn collega (Jacky Mathijssen, nvdr) nog alle succes toe. Ik hoop hier volgend seizoen nog op bezoek te kunnen komen met mijn ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties