Swerts heeft nog sprankeltje hoop op Europees

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Swerts heeft nog sprankeltje hoop op Europees
Foto: © SC

Feyenoord staat met Heracles Almelo op een gedeelde dertiende plaats in de Nederlandse Eredivisie. De Rotterdammers zitten echter terug op het goede spoor en pakten 8 op 12 in de laatste vier wedstrijden. Onze landgenoot Gill Swerts heeft Europa zelfs nog niet uit het hoofd gezet.

"Deze ploeg zat lang in de hoek waar de klappen vielen”, zegt Swerts, die deze middag met zijn ploegmaats naar Heerenveen trekt, aan Voetbalkrant.com. “Maar het gaat nu al een tijdje beter. De ruime zege van vorige tegen FC Groningen (5-1, nvdr.) was een echte verlossing voor deze groep.”

“Je begint makkelijker te voetballen en dan zie je dat deze groep veel kwaliteit heeft. Hopelijk kunnen we die lijn doortrekken. Dan kunnen we misschien nog in de linkerkolom eindigen. We hadden daar al kunnen staan, want tegen FC Twente en De Graafschap kregen we minder dan we verdienden.”

In Nederland strijden de nummers vier tot zeven voor een Europees ticket. Aangezien Ajax en FC Twente de bekerfinale betwisten worden de play-off-tickets een plaatsje opgeschoven. Feyenoord staat als dertiende op negen punten van FC Utrecht, dat achtste staat.

Maandag kan u een uitgebreid interview met Gill Swerts lezen op uw favoriete website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties