Met of zonder Bale in beladen duel?

Fabian Morren
| 3 reacties
Met of zonder Bale in beladen duel?
Foto: © SC

Vanavond staan er opnieuw twee terugwedstrijden van de achtste finales in de Champions League op het menu. De blikvanger is het beladen duel tussen Tottenham en AC Milan.

Tottenham - AC Milan

Tottenham won de heenwedstrijd in San Siro verrassend met 0-1. De Engelse club weet nog niet of het kan rekenen op Gareth Bale. "Zijn rug is in orde, maar hij voelt zich wat stijfjes in de benen", meldt de Engelse club. Rafael Van der Vaart is wel zeker fit.

Bij AC Milan ontbreekt Gennaro Gattuso. De Italiaanse middenvelder is geschorst nadat hij de assistent-coach van Tottenham na het heenduel bij de keel greep.

Ondanks de 0-1-nederlaag is de hoop nog sterk aanwezig bij de Milanezen. "We verloren thuis met 0-1 van Tottenham, maar ik denk niet dat we een nederlaag in deze wedstrijd verdienden", aldus Mathieu Flamini. "We gaan naar Engeland toe in de hoop om alsnog de kwartfinale te bereiken en ik heb goede hoop dat we daarin zullen gaan slagen."

Schalke 04 - Valencia

Schalke 04 heeft de beste papieren na de heenwedstrijd in Spanje (1-1). Die Königsblauen kunnen straks geen beroep doen op Klaas-Jan Huntelaar. "Het gaat steeds beter met hem, maar hij is nog niet fit genoeg", zegt trainer Felix Magath.

Voor Raul wordt het weer een speciale wedstrijd. De Spanjaard speelt graag tegen teams uit zijn thuisland. Hij waarschuwt ook voor de kracht van Valencia. "Er zijn nog negentig minuten te spelen en Valencia kan het voordeel nog omdraaien."

Wat denkt Bwin over de matchen?

Schalke en Tottenham zijn favoriet. Valencia en AC Milan kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Schalke de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 382,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Tottenham wint u 337,5 euro.

Durft u wedden dat AC Milan wint, dan scoort u 450 euro bij Bwin. Als u wedt op Valencia, dan ontvang je 412,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties