Kompany: "Vrijdag wordt niet opnieuw 4-4"

Jelle Vereecke
| 13 reacties
Kompany: "Vrijdag wordt niet opnieuw 4-4"
Foto: © SC

Vincent Kompany leeft helemaal toe naar de wedstrijd tegen Oostenrijk. Eerder noemde hij de interland al "de belangrijkste match in tien jaar", vanmiddag onderstreepte hij dat nog eens.

"We hebben tot nu toe nog niet gekregen wat we verdienden", aldus Vincent Kompany. "We brengen positief voetbal en beginnen aan elke interland met de ingesteldheid om die ook te winnen. Maar als we een echte topploeg willen worden, moet er nog wat meer discipline in deze ploeg komen."

"Dat is geen verwijt, want we hebben een jong elftal", zegt Kompany. "Uit die 4-4 tegen Oostenrijk kunnen we veel leren. We hebben toen gezien wat onze sterktes waren, maar ook wat onze zwaktes zijn. We moeten georganiseerd kunnen spelen en achteraan collectief stabiel zijn."

"Maar het zal vrijdag niet opnieuw 4-4 worden", garandeert de verdediger van Manchester City. "Ik verwacht dat het een andere wedstrijd wordt. Dat Arnautovic ons wat lijkt te onderschatten heb ik geen probleem mee. Als ze ons onderschatten, is dat zelfs een goede zaak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties