Buyens: "Ben heel gelukkig bij KV Mechelen"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Buyens: "Ben heel gelukkig bij KV Mechelen"
Foto: © SC

Yoni Buyens liet eerder deze week al optekenen dat hij graag zou ingaan op het aanbod van Club Brugge. “Maar laat me toch even duidelijk zijn: ik voel me nog altijd heel goed bij KV Mechelen”, zegt de speler tegenover Voetbalkrant.com.

Club Brugge ziet in Buyens een speler met de juiste mentaliteit, maar bij KV Mechelen willen ze de middenvelder graag aan zijn contract houden. Buyens staat in Mechelen nog tot juni 2013 op de loonlijst.

“Ik zou heel graag naar Club Brugge willen gaan. Het is normaal dat als zo’n trein passeert je erop wil springen, misschien passeert hij later niet meer”, zegt de 22-jarige blonde middenvelder uit Duffel. “Maar ik wacht af, het is nu aan de clubs om te praten.”

“Ik wil wel benadrukken dat ik hier nog steeds heel gelukkig ben. Uit mijn vorige uitspraken was dat niet echt duidelijk, maar ik vind KV Mechelen nog steeds een fantastische club. We hebben een heel mooie seizoen achter de rug. Jammer dat we net naast Play-Off I grepen, maar de focus moet nu op Play-Off II. Met die zaak van Eupen houden we geen rekening.”

Trainer Marc Brys gaf de spelers drie dagen vrijaf, maar plant nu een mini-stage met twee trainingen per dag. “Die drie dagen waren goed om het voetbal even van ons af te zetten. Het was ideaal weer om een paar terrasjes mee te pikken. Dat maakt het al iets makkelijker. Je zag op training dat iedereen de kopjes heeft kunnen vrijmaken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties