Verbauwhede keert niet terug naar Club Brugge

Michiel Derwael
| 130 reacties
Verbauwhede keert niet terug naar Club Brugge
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft woensdagavond een beslissing genomen over de doelmannenkwestie. Voor Glenn Verbauwhede is er geen toekomst meer weggelegd bij Club. Met Colin Coosemans en Sven Dhoest beschikt Blauw-Zwart over twee talentvolle doelmannen.

Club Brugge heeft in een gesprek met Glenn Verbauwhede aangegeven dat er voor de doelman geen plaats meer is bij de club. “Wij namen deze beslissing, omdat Colin Coosemans de voorbije maanden bewezen heeft dat hij de rol van eerste doelman volwaardig op zich kan nemen. Met Sven D'Hoest heeft Club ook nog een beloftevolle doelman voor de toekomst in zijn kern”, staat te lezen op de clubsite.

“Bovendien wil Club de verdere carrière van Glenn Verbauwhede niet afremmen door de doelman terug te halen, zonder hem een plaats als eerste doelman te kunnen bieden.”

Voor Verbauwhede kwam deze beslissing hard aan.  "Het is natuurlijk jammer en een ontgoocheling dat ik niet mag blijven. Ik ben 13 jaar lang graag bij Club geweest. Ik had alleen de pech om steeds te moeten opboksen tegen certituden zoals Verlinden en Stijnen."

"Maar ik kan er ook begrip voor opbrengen, want er kan er maar één iemand in doel staan en op termijn zou dat nefast geweest zijn voor Colin of mezelf. Ik wens Colin en Club Brugge in elk geval een mooie toekomst toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties