Chelsea heeft uw vakantie misschien wel in handen

Chelsea heeft uw vakantie misschien wel in handen
Foto: © SC

Vandaag en morgen kan u weer genieten van voetbal op het allerhoogste niveau: de Champions League. Ook u kan meespelen op het kampioenenbal en in de prijzen vallen.

Wie haalt de halve finales van de Champions League? Chelsea zal serieus uit de hoek moeten komen om Manchester United in eigen huis te kloppen. De Londenaars hebben een 1-0 uit de heenmatch uit te wissen. Barcelona van zijn kant kan de halve finales nog moeilijk mislopen na de 5-1 tegen Shaktar Donetsk.

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. En u kan nog steeds meespelen.

De deelname is GRATIS en u kan nog altijd in de prijzen vallen. Iedere week worden er immers gehandtekende wedstrijdshirts van Real Madrid verdeeld. Verder maak je nog kans op een LCD-televisie en pokerkoffers.

Voor de eindwinnaar ligt er een VIP-reis voor twee personen naar Real Madrid klaar. Inclusief vlucht, vervoer met limo, hotel, diner, stadiontour, gift bag en VIP-ticket voor een wedstrijd naar keuze.

Wil je nog deelnemen en winnen? Ga dan naar CL Pronostiek en speel mee voor de prijzen.

Win nu veel geld, dankzij de 150 euro die u gratis krijgt van Voetbalkrant.com. Meer info op : http://www.voetbalkrant.com/150

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties