Jorgacevic kan voor drie jaar bijtekenen in Gent

Jelle Vereecke
| 14 reacties
Jorgacevic kan voor drie jaar bijtekenen in Gent
Foto: © SC

De blunders van Frank Boeckx in de wedstrijd tegen Standard hebben het bestuur van AA Gent aan het denken gezet. Eerste doelman Bojan Jorgacevic mocht bij een goed bod vertrekken, maar Gent-manager Louwagie zegt nu van gedacht veranderd te zijn.

"Destabilisatie AA Gent. Reden 1: Lepoint. Reden 2: Jorgacevic. Dat is wat ik in mijn agenda heb geschreven", aldus Michel Louwagie in HLN. Eerste doelman Bojan Jorgacevic was niet wedstrijdfit voor de wedstrijd tegen Anderlecht in de reguliere competitie, maar speelde toch. Sindsdien wordt de geblesseerde Serviër in doel vervangen door Frank Boeckx. Dat was geen probleem, tot zaterdag tegen Standard.

"Bojan had niet mogen spelen op Anderlecht, punt uit", vindt Louwagie. "Hij had zijn verantwoordelijkheid moeten opnemen en beseffen dat er een verschil is tussen fit zijn en wedstrijdfit zijn. Ik ben ook fit, hé, maar niet om een wedstrijd te spelen."

"Sinds tien dagen voor die wedstrijd tegen Anderlecht ligt er al een nieuw contract van drie jaar op Jorgacevic te wachten. Ik ben gaan eten met zijn manager en heb toen gezegd dat het mijn laatste voorstel was. Sindsdien heb ik niets meer gehoord van Bojan of zijn manager."

"Na de match tegen Anderlecht is bij mij het licht op oranje gegaan - zo goed als op rood zelfs", zegt de manager van de Buffalo's. "Maar ik ben van gedacht veranderd. Jorgacevic is inderdaad een leider die Gent nodig heeft. Na de play-offs hoop ik dat we snel tot een akkoord komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties