Arsenal mag titel vergeten

Fabian Morren
| 8 reacties

Arsenal lijkt ook dit seizoen de titel definitief te mogen vergeten. De Gunners verloren met 2-1 bij Bolton en zien de kloof met Manchester United zo negen punten worden.

Arsenal stelde teleur in de eerste helft. Bolton dicteerde de wet en klom op voorsprong. Daniel Sturrigde kopte een hoekschop binnen.

Pas dan werden de bezoekers wakker. Cesc Fabregas kwam nog voor de pauze heel dicht bij de gelijkmaker, maar zijn poging strandde op de dwarsligger.

Kort na de rust lukte het wel voor Arsenal. Na een combinatie met Fabregas scoorde Robin Van Persie. Kort voordien had Bolton de kans op de 2-0 laten liggen. Kevin Davies faalde vanaf de stip.

Toch ging de thuisploeg nog met de zege aan de haal. Tamir Cohen zorgde met een kopbal voor de 2-1.