Inter zet scheve situatie recht in slotfase

Michiel Derwael
| 11 reacties

Inter Milan heeft in extremis de drie punten mee naar huis genomen. Op het veld van Cesena werd het 1-2. Door deze zege kan AC Milan zich zondag tegen Bologna nog niet tot landskampioen kronen.

Na een zwakke eerste helft, kwam Inter Tien na minuten in de tweede helft op een achterstand. Cesena-aanvaller Igor Budan trapte de bal van op de rand van het strafschopgebied tegen de netten. Het zag er lang naar uit dat de nummer vijftien uit de Serie A ging stunten.

Pas in de absolute slotfase zette Inter de scheve situatie recht. De ingevallen Giampaolo Pazzini werd de matchwinnaar met twee doelpunten. De 26-jarige aanvaller zorgde in de blessuretijd voor de gelijkmaker met een spectaculaire volley.Met nog minder dan een minuut te gaan legde hij de eindstand vast op 1-2. Pazzini kopte een voorzet Maicon voorbij de goalie.