KSK Wavria 'Plezantste Sportclub van Vlaanderen'

Melissa Maes
| 5 reacties
KSK Wavria 'Plezantste Sportclub van Vlaanderen'
Foto: © SC

KSK Wavria is verkozen tot de ‘Plezantste Sportclub van Vlaanderen’. De voetbalploeg uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver heeft naast de titel ook een trofee en een waardebon van 1250 euro in ontvangst genomen.

De Vrije Universiteit van Leuven ging op zoek naar de tofste sportclub van Vlaanderen. KSK Wavria was een van de deelnemers en eindigde in de voorronde op de tweede plaats. Met hun You Tube-filmpje konden ze op veel stemmen rekenen.

In de finale nam de voetbalclub het op tegen vier andere sportverenigingen. Wavria deed er alles aan om opnieuw zoveel mogelijk sms’jes te verzamelen en die inspanningen werden beloond.

De club had op het slotgala nog een boodschap: “Gelukkige koeien geven meer melk”, wat zoveel wil zeggen als plezier in sport vormt de basis voor succes. Die boodschap werd opnieuw geïllustreerd in een promotiefilmpje.

De Belgische Voetbalbond is ontzettend tevreden dat een voetbalploeg de titel binnenhaalde. Wavria mag nu het uithangbord worden van de plezantste sportploeg van het land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties