Bolat: "Bij Standard moet je alles willen winnen"

Bolat: "Bij Standard moet je alles willen winnen"
Foto: © SC

Sinan Bolat is één van de spelers die de spectaculaire terugkeer van Standard mogelijk maakte. De doelman was drie maand geblesseerd, zag zijn ploeg met moeite in PO I geraken, maar kan vanavond tegen Club Brugge toch stevig op plaats twee in de rangschikking terechtkomen.

"Ik had zes maanden geblesseerd kunnen zijn indien de dokters niet beslist hadden om de operatie in twee fasen uit te voeren", zegt Bolat in Het Nieuwsblad. "Tijdens de drie maanden revalidatie van de eerste fase zou een scheurtje in de ligamenten de tijd krijgen om te genezen."

"Indien die genezing niet volledig was, dan zou een tweede fase gevolgd zijn en dan was ik nog eens drie maanden of langer out. Gelukkig genees ik vrij goed. Ik kon dus na drie maanden mijn plaats weer innemen."

Vooral de winnaarsmentaliteit van Bolat heeft Standard een serieuze boost gegeven. "Als je bij een club als Standard speelt, moet je altijd en alles willen winnen. Ook straks tegen Club Brugge is dat uiteraard weer zo. We weten dat het niet gemakkelijk zal zijn. De West-Vlamingen hebben een goede ploeg met enkele spelers erin die boven het gemiddelde uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties