Trainerswissel tussen Gent en Club in de maak?

Trainerswissel tussen Gent en Club in de maak?
Foto: © SC

Gent nam na de verloren wedstrijd tegen Genk afscheid van Francky Dury. Het bestuur van de Buffalo's nam deze beslissing na de tegenvallende resultaten in de play-offs. Maar het lijkt er sterk op dat Dury niet al te lang thuis zal zitten.

De telefoontjes met Vincent Mannaert, algemeen manager bij Club, werden door Gent gebruikt om de trainer een eerste keer in vraag te stellen. Of die nu over een mogelijke overgang gingen, wordt in het midden gelaten, maar de West-Vlamingen zouden wel interesse hebben om Dury een functie aan te bieden. Dat hoeft niet per se die van hoofdtrainer te zijn, want Club wil zijn structuur nog uitbreiden met een aantal nieuwe functies.

Maar ook de toekomst van Adrie Koster bij Club Brugge is nog lang niet zeker. Een verlengd verblijf van de Nederlander werd rechtstreeks gekoppeld aan het behalen van Europees voetbal. Dat Koster bij het behalen van Europees voetbal zeker mag blijven, is ook nog niet zeker en bij Gent zoeken ze een grote naam om de ploeg over te nemen. In de bestuurskamer zou de naam van Koster wel al gevallen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties