Geeraerd: “Wij zijn de vervelende derde”

Michiel Derwael
| 5 reacties
Geeraerd: “Wij zijn de vervelende derde”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dirk Geeraerd was na afloop van het duel een gelukkig man. De oefenmeester zag zijn team een scheve situatie rechtzetten in de slotfase van het duel.

Al in de eerste minuut moest Waasland-Beveren achtervolgen. De thuisploeg kon af en toe dreigen, maar ging toch met een achterstand de rust in. "In de tweede helft hebben we alles op alles moeten zetten en dat bleek goed uit te draaien”, verklaart Geeraerd.

Kristof Snelders maakte in de tweede helft de gelijkmaker, maar liet de kans op de 2-1 liggen. Aan de andere kant was het wel raak. Mustapha Jarju scoorde de 1-2. “Toen hadden we het moeilijk. Maar ik moet toegeven dat mijn spelers een ongelofelijke veerkracht hebben getoond.”

Donderdag valt de beslissing in de eindronde. Er strijden nog drie ploegen voor een plaats in eerste klasse. “Het wordt een spannende laatste speeldag. Wij willen winnen tegen Eupen, maar moeten bescheiden blijven. Bergen heeft de meeste kwaliteiten, terwijl Lommel United het beste voetbal brengt. Wij zijn de vervelende derde”, vertelt de oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties