Lukaku: "Beslissende goal maken tegen Turkije zou leuk zijn"

Fabian Morren
| 28 reacties
Lukaku: "Beslissende goal maken tegen Turkije zou leuk zijn"
Foto: © SC

Romelu Lukaku miste de interlands tegen Azerbeidzjan en Oostenrijk. Ondanks een lang seizoen is hij toch helemaal fit voor de belangrijke interland tegen Turkije.

"Ik ben niet moe", verzekert de spits van Anderlecht in HLN. "Ik voel me heel goed. Daar ligt voor mij het grootste verschil met vorig jaar: ik voel me sterker omdat ik meer kon trainen en spelen."

"Mijn belangrijkste vordering maakte ik op training. Met de fysiektrainer van Anderlecht deed ik altijd een beetje extra en dat heeft me beter gemaakt. Op conditioneel vlak voel ik me dan ook prima. Ik heb ook minder blessures opgelopen dan vorig jaar."

Er wordt op Lukaku gerekend voor doelpunten tegen Turkije. "Er zitten spelers in de kern die meer goals gemaakt hebben dan ik: Vleminckx, Ogunjimi, Vossen", zegt hij. "De keuze is aan de trainer, maar de druk om goals te maken is verdeeld over het team."

"De beslissende goal maken tegen Turkije zou leuk zijn, maar we moeten vooral goed aan die match beginnen. Het belangrijkste is dat ik er weer bij ben. Dit is het hoogste niveau en dat voel je aan alles. Hier moet je niet roepen, een teken volstaat om mekaar te begrijpen. Op training is er ook veel beweging. Er is zo veel kwaliteit dat maakt het makkelijker spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties