Nani blijft zelfzeker na verloren finale

Nani blijft zelfzeker na verloren finale
Foto: © SC

Nani kon de nederlaag van Manchester United tegen FC Barcelona niet vermijden. De Portugese flankspeler kijkt wel al met vertrouwen vooruit naar volgend seizoen.

"Natuurlijk kunnen we de Champions League winnen", verklaart Nani in de Engelse pers. "We hebben het heel goed gegaan. We hebben de finale bereikt, gevochten en de mogelijkheid gehad om te winnen. Maar het is moeilijk om tegen Barça te spelen. Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Misschien halen we volgend seizoen opnieuw de finale, tegen een andere ploeg. En we kunnen zelfs winnen als we terug tegen Barcelona spelen."

Nani besprak ook de wedstrijd: "Ik denk dat we het tegen Barcelona in de eerste helft goed hebben gedaan, we speelden goed mee en maakten een doelpunt . Maar in de tweede helft gaven we veel ruimte weg en zij creëerden meer kansen."

De Portugese flankspeler vond het wel jammer dat hij slechts een invallersrol kreeg: "Het is moeilijk voor mij, want ik wil altijd spelen. Net als iedereen wou ik de finale spelen en ik heb een goed seizoen gespeeld, dus het is teleurstellend dat ik niet in de basis stond. Maar dat is voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties