Witsel: "Ik voelde me goed"

Steurbaut Kersten
| 43 reacties
Witsel: "Ik voelde me goed"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle ogen waren na de wedstrijd gericht op Axel Witsel. De middenvelder van Standard had zich tot held van de natie kunnen kronen, maar trapte de beslissende elfmeter over de kooi van Volkan Demirel.

Witsel stapte met veel zelfvertrouwen naar de elfmeter. “Ik voelde me goed”, aldus Witsel. “Het was de belangrijkste strafschop in mijn leven, maar het ging mis. Wat kan ik erop zeggen? Zoiets gebeurt wel eens in de carrière van een speler. Ook Lionel Messi zal wel eens een strafschop rateren.”

In de spelersgroep werd er niet slecht gereageerd op de misser. “De ploegmaats nemen me niets kwalijk. We hebben nog andere kansen gehad om te scoren, al was de ontgoocheling natuurlijk heel groot. We pakken 1 op 6 tegen Turkije. En je kan toch moeilijk zeggen dat zij de betere ploeg waren?”

“Het is echter nog niet afgelopen. We moeten realistisch zijn en beseffen dat het heel moeilijk zal worden. We moeten de punten nu maar in Duitsland pakken.”

Afriedo Braida, de sportieve directeur van AC Milan, zat vrijdagavond in de tribune. Maar over zijn toekomst wou Witsel niet veel zeggen “Ik ben nu blij dat ik er even tussenuit kan knijpen. En als ik iets wist over AC Milan, dan zou ik het nu toch niet zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties