Eerste training Antwerp van start gegaan

Dirk Pieters
| 177 reacties
Eerste training Antwerp van start gegaan
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Dinsdagvoormiddag stond een eerste training op het programma bij Antwerp. De tweedeklasser is er vroeg bij dit jaar, maar de echte start van de trainingen is pas op vier juli.

Trainer Bart De Roover heeft nu twee weken om de spelers verder op te volgen, waarna ze opnieuw twee weken vakantie krijgen. “Ik wil iedereen nu al eens aan het werk zien en kijken hoe ver ze staan, zodat we geen onverwachte verrassingen krijgen op vier juli”, aldus de oefenmeester van de Great Old.

Dinsdagvoormiddag werd de groep in twee delen opgesplitst. Één van de groepen met onder andere Kevin Baert, Benjamin Lambot en Niels Martin kreeg een training te verwerken op het veld van Merksem. De groep kreeg ook het bezoek van een drietal testers waaronder Eric Ndizeye. De Burundese aanvaller kreeg in 2009 al bijna een contract op de Bosuil, maar door een transferverbod ging de transfer uiteindelijk niet door. Ook vertrekkers Alex Di Gregorio en Stavros Glouftsis waren van de partij tot hun contract helemaal ten einde is.  

Een andere groep (Kevin Oris, Emmerik De Vriese en Yannick Put) kreeg enkele fysieke testen te verduren. Volgende weken zullen de rollen worden omgedraaid, zodat alle spelers de fysieke testen moeten doorstaan.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties