Dzsudzsak: "Geld belangrijk, maar kan ook betere speler worden"

Dzsudzsak: "Geld belangrijk, maar kan ook betere speler worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Balázs Dzsudzsák gaat niet alleen voor het geld naar Rusland. De ex-PSV'er wil met Anzhi, de club van onder meer Roberto Carlos en Mbark Boussoufa, een vaste waarde in de Champions League worden.

"Ik heb minstens twee goede redenen om van PSV over te stappen naar Anzhi Makhachkala", schrijft Dzsudzsák op de clubwebsite van Anzhi. "Eén ervan is het geld. De andere is de sportieve verbetering. Ik denk dat de Russische competitie sterker is dan de Nederlandse."

"Veel mensen vragen mij waarom ik naar Rusland ga. Anzhi staat tweede in de competitie. Ze hebben geen verleden, maar ik weet dat ze de toekomst hebben", zegt de Hongaarse aanvaller. "Mensen denken dat ik alleen voor het geld naar Rusland ga, omdat de club geen grote naam heeft. Natuurlijk is geld belangrijk, maar ik denk ook dat ik hier een betere speler kan worden."

Dzsudzsak ziet Anzhi alvast niet als een eindstation. "In de toekomst zou ik graag bij een Spaanse topclub spelen. Wij willen een maatgevende factor worden in de Champions League. Helaas is dat dit jaar nog niet mogelijk, maar in 2012 moeten we er staan. We staan momenteel op de tweede plek en hebben plaatsing in eigen hand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties