"Club Brugge moet Vargas verkopen aan Anderlecht"

Melissa Maes
| 184 reacties
"Club Brugge moet Vargas verkopen aan Anderlecht"
Foto: © SC

Voor Ronald Vargas wordt het beslist nog een spannend weekend. Blijft de Venezolaan bij Club Brugge of speelt hij volgend seizoen toch nog met een ander shirt?

“Als Club Brugge nog geld wil verdienen aan Ronald Vargas moeten ze verkopen aan Anderlecht voor 2,5 miljoen euro. Of hij vertrekt voor veel minder geld naar het buitenland”, zegt makelaar Dirk De Vriese aan Het Nieuwsblad.

Club-manager Vincent Mannaert is niet verontrust. “Bij mijn weten is er nog geen enkel officieel bod voor Ronald binnen. Als Anderlecht of andere clubs echt geïnteresseerd zijn volstaat het mij te bellen. Maar dat is nog niet gebeurd. Er wordt veel met namen geschermd maar er komt niks concreets op tafel.”

“Eerlijk gezegd begrijpen wij de houding van de entourage-Vargas niet. Wij hebben meerdere keren bevestigd dat we de speler een verbeterd contract willen aanbieden. We hebben hen ook uitgenodigd voor een volwassen gesprek maar dat gesprek wijzen zij nu af.”

“Ik kan alleen maar vaststellen dat de makelaars van Vargas alle zeilen bij zetten om het tot een breuk te laten komen. Wij van onze kant stellen ons wel constructief op.”

De Vriese pikt het niet dat de makelaars met de vinger worden gewezen. “We hebben het gesprek met Club opgeblazen nadat de speler heeft gehoord dat hij het slachtoffer van makelaars is geworden. Dat is hij hoegenaamd niet. Hij vindt het zelf spijtig dat de relatie met Club Brugge verslechterd is, maar daar heeft noch hijzelf, noch wij als makelaars schuld aan.”

“Alles is begonnen met de machtswissel bij Club en de nieuwe mensen die het er voor het zeggen hebben. Die hebben totaal geen respect getoond voor Ronald en te lang gewacht om een nieuw contract aan te bieden. Als de vorige mensen waren gebleven had Ronald al in januari voor veel minder geld een nieuwe verbintenis ondertekend.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties