AA Gent klopt kampioen Genk

Fabian Morren
| 68 reacties

Landskampioen Racing Genk heeft zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen verloren. Tegen AA Gent gingen de Limburgers met 2-0 onderuit.

El Ghanassy scoorde kort voor rust de 1-0. Enkele minuten voor affluiten besliste Hannes Van der Bruggen de wedstrijd.

Aanvankelijk had Gent-trainer Trond Sollied nog laten weten dat het oefenduel tegen Genk nog te vroeg kwam. Hij stelde ook twee verschillende elftallen op. Bij Genk trad Jelle Vossen niet aan.

AA Gent (eerste helft): Bruzzese, Baric, Ba, Wils, Skarabot, Arzo, Jørgensen, Smolders, El Ghanassy, Mboyo, Coulibaly

AA Gent (tweede helft): Bruzzese, Grondin, Suler, Nahayo, Hendrickx, N'Diaye, Conte, Van der Bruggen, De Smet (65' M'Sila), Soumahoro, Arbitman

Racing Genk: Köteles, Vanden Borre (62’ Ayub), Durwael, Joneleit (46’ Nadson), Pudil, Camus (62’ Hubert), Briels, Gutti (tester), Dugary, Buffel (62’ Tözser), Kennedy (73’ De Bruyne)