OHL stelt Boi, Diandy en Amoah voor

Melissa Maes
| 9 reacties
OHL stelt Boi, Diandy en Amoah voor
Foto: © SC

OH Leuven heeft vrijdag Frederik Boi, Patrick Amoah en Christophe Diandy officieel voorgesteld. Eerder versterkte de promovendus zich al met Kevin Roelandts, Jorn Vermeulen, Thomas Azevedo en Emmerik De Vriese.

Frederik Boi verliet Cercle Brugge om een tweejarig contract te tekenen bij OH Leuven. “Ik ga hem uitspelen op de rechtsachter, al houd ik uiteraard in mijn achterhoofd dat hij ook polyvalent is. Bovendien brengt Frederik een dosis ervaring mee en dat kunnen we goed gebruiken”, aldus trainer Ronny Van Geneugden.

OHL huurt Christophe Diandy van Anderlecht. Voor de Senegalees is de positie niet zo belangrijk, als hij maar kan spelen. "Dat mag zowel op de linksachter als een rij daarvoor zijn. Maar ik heb er zeker geen probleem mee als de trainer in mij een linksback ziet.”

Patrick Amoah komt over van White Star Woluwe. De Zweed werd vorig seizoen topschutter met 27 treffers. “Pin me niet vast op een aantal. Ik ken mijn capaciteiten en zal ook in eerste klasse mijn doelpunten meepikken.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties