Lokeren voorlopig zonder Harbaoui

Jelle Vereecke
| 7 reacties

Sporting Lokeren geraakte donderdag niet verder dan een gelijkspel bij derdeklasser VW Hamme. De tricolores misten dan ook enkele basisspelers. Ook nieuwkomer Harbaoui was niet van de partij.

Hamdi Harbaoui kon nog niet echt voluit gaan bij zijn nieuwe club. De Tunesische spits kampt met een blessure aan de voet. Er wordt echter verwacht dat Harbaoui snel weer speelklaar is.

Peter Maes gaf in de wedstrijd tegen Hamme een kans aan de 16-jarige Mingiedi. Het was Tiko die de score opende voor de Waaslanders, maar diezelfde Congolees beging na de rust een penaltyfout. Doelman Lazic kon de elfmeter echter stoppen.

Lokeren, dat een goede eerste helft had gespeeld, verzwakte in de tweede helft en uiteindelijk kon Hamme op gelijke hoogte klimmen. Het was nieuwkomer Laleman die de 1-1 op het bord zette. Lokeren speelde zonder Taravel, Maric, Tshimanga, De Bock en Leko.

Lokeren: Lazic, De Roover, Tiko, Gueye, El Mouataz, Persoons (46' Overmeire), Mingiedi, Patosi, Mokulu (46' De Ceulaer), Finnbogason, Seedat (60' Deekman).