Reynders: "Lokeren staat verder dan vorig seizoen"

Fabian Morren
| 13 reacties
Reynders: "Lokeren staat verder dan vorig seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren sluit met een tevreden gevoel de voorbereiding af. "We zijn klaar voor de competitiestart van volgende zaterdag", zegt sportief directeur Willy Reynders.

"We hebben laten zien dat we een stuk verder staan dan een jaar geleden. Maar dat is eigenlijk logisch en normaal want de groep waarmee we vorig seizoen meer hebben bereikt dan we hadden verwacht hebben we bijna integraal kunnen samen houden", vertelt Reynders in GvA.

"De basis om op verder te bouwen is gebleven. Daarnaast hebben we aangetrokken wat we nodig hadden: een scorende spits. Harbaoui stond bovenaan onze lijst en we hebben hem ook kunnen halen. We hebben er wel een ernstige inspnning moeten voor doen. Hij heeft al bewezen dat hij het kan maar door omstandigheden zoals een blessure heeft hij zich nog niet helemaal kunnen doorzetten", stelt Reynders.

"Verder hebben we onze groep aangevuld met een aantal getalenteerde jongeren die nog kunnen groeien: de twee Zuid-Afrikanen Patosi en Seedat en Lusala van Anderlecht. En niet te vergeten: nog twee jongeren uit de eigen jeugd, namelijk Mingiedi en Ketels. Onze transferverrichtingen zijn dus in evenwicht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties