Wigan aanvaardt bod N'Zogbia

Kevin Pieters
| 2 reacties
Wigan aanvaardt bod N'Zogbia
Foto: © SC

Aston Villa lijkt dan toch zijn slag thuis te halen met Charles N’Zogbia. Eerder deze week werd een bod van Aston Villa nog geweigerd.

De Franse international Charles N’Zogbia staat dicht bij een overgang naar Aston Villa.  Met het vertrek van Ashley Young en Stewart Downing naar Man Utd en Liverpool zit trainer Alex McLeish met een tekort aan flankpelers.  N’Zogbia staat al langere tijd in de belangstelling van de McLeish.  Vorig seizoen probeerde de oefenmeester de 25-jarige Fransman nog aan te trekken toen hij de leiding had bij Birmingham City.

Met de overgang zou een bedrag van om en bij 10.5 miljoen euro gemoeid gaan.  In de loop van de week zou N’Zogbia medische tests ondergaan.  Het contract van de Fransman loopt dit seizoen ten einde, en ook hij lijkt aan te geven een overstap naar Aston Villa te willen maken.  The Villans zijn momenteel op trainingsstage in Hong Kong.  Indien N’Zogbia de overstap zou maken naar Aston Villa, zal hij zijn nieuwe ploegmaats niet kunnen vervoegen in Azië.  Zijn reisvisum is niet in orde en hij zal zich daardoor dus op het Bodymoor Heath training complex moeten voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties