Vermaelen: "We kunnen in deze groep resultaten boeken"

Maarten Verhoeven
| 6 reacties
Vermaelen: "We kunnen in deze groep resultaten boeken"
Foto: © SC

Thomas Vermaelen heeft meteen na de loting zijn mening gegeven over de groep van de Rode Duivels. "Niet te onderschatten, maar er zijn moeilijkere groepen."

"Kroatië en Servië beschikken over heel wat spelers van groot kaliber", steekt Thomas Vermaelen van wal. "Zelfs een ploeg als Wales heeft heel wat topspelers. Het zijn goede ploegen, maar we kunnen er wel resultaten tegen neerzetten. Het kan een haalbare groep zijn, al vallen die teams zeker niet te onderschatten. We zullen goed moeten presteren en dan zit er wel wat in."

Moet Begië voor de groepszege gaan? "Dat is moeilijk te zeggen. Bij Kroatië en Servië zijn er heel wat spelers actief in topcompetities en zij beschikken ook over een fanatieke aanhang. Dat zullen beladen wedstrijden worden. Zeker die uitwedstrijden zullen niet gemakkelijk worden."

Is het een opluchting dat er geen groot voetballand uit de loting kwam? "Er zijn moeilijkere groepen", geeft Vermaelen toe. "Gelet op onze groeimarge en de progressie die we de laatste maanden maakten, zie ik het zeker zitten."

De volgorde van wedstrijden is voor Vermaelen niet van zo een groot belang. "Het maakt uiteindelijk niet veel uit voor mij. Alle wedstrijden moeten gespeeld worden.", besluit de verdediger van Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties