Rutten wil Arnautovic in Eindhoven zien

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Rutten wil Arnautovic in Eindhoven zien
Foto: © SC

PSV Eindhoven maakte nog niet veel indruk in het nieuwe seizoen en wil zich dan ook graag aanvallend gaan versterken. PSV-trainer Fred Rutten denkt hierbij aan Marko Arnautovic (foto).

Marko Arnautovic, enfant terrible van het Oostenrijkse voetbal en op overschot bij Werder Bremen omwille van zijn nukkige gedrag, staat in de belangstelling van PSV Eindhoven. Voor trainer Fred Rutten wil hem er graag bij. De Lampenclub zou ook al geïnformeerd hebben bij Werder Bremen naar de transfervoorwaarden van de spits.

"Ik vind Marko een buitengewone voetballer en ik zou hem graag in mijn elftal hebben", aldus Rutten in de Oostenrijkse media na het duel met SV Ried in de Europa League. Beide heren werkten eerder al succesvol samen bij FC Twente.

"Ik heb nog altijd een goede band met hem. Op basis van zijn kwaliteiten moet hij zeker mee kunnen met de top van Europa. Hij heeft zeer zeker fouten gemaakt, maar hij is wel een goed mens met een goed hart. Iedereen verdient een tweede kans", besluit Rutten.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties