Losada: "Beerschot gaat nog van zich doen spreken"

Jarryd Naegels
| 41 reacties
Losada: "Beerschot gaat nog van zich doen spreken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hernan Losada lijkt zijn draai alweer gevonden te hebben bij Beerschot. De Argentijn scoorde afgelopen vrijdag bij Lierse de gelijkmaker. "We moeten onze kansen nog leren verzilveren."

Losada behoedde Beerschot op Het Lisp voor een nederlaag. Met een prachtig doelpunt zorgde hij voor een billijk gelijkspel. "Die verdediger van Lierse trapte naast de bal", doet hij het verhaal in Het Nieuwsblad. "Dan trapte ik hem maar binnen. Zo'n cadeau moet je mijn niet geven."

De Argentijn was toch niet helemaal tevreden met de 1-1. "We moeten onze kansen leren afwerken. In de eerste helft hadden we zeker één mogelijkheid moeten verzilveren. Maar de toekomst oogt mooi voor de club. Ik denk dat we een goed seizoen tegemoet gaan."

Zondag staat met Standard een topper op het menu voor de Ratten. "Ik kijk ernaar uit", aldus Losada. "Tegen zo'n ploeg spelen is altijd heel leuk. Thuis is alles mogelijk met de supporters achter ons. Er is ook ambitie in de groep. Beerschot zal nog van zich doen spreken de komende maanden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties