Timothy Derijck: "Hartelijk weerzien met ADO"

Tomas Taecke
| 2 reacties
Timothy Derijck: "Hartelijk weerzien met ADO"
Foto: © SC

Kersvers PSV-speler Timothy Derijck debuteerde zondag in Den Haag tegen zijn ex-ploeg ADO. Een mijlpaal in de carrière van onze landgenoot, die centraal achterin naast Wilfried Bouma een uitstekende partij afwerkte.

Met de leuze -Succes bij PSV, hier nemen wij wel vrede mee- gunden de ADO-fans Derijck duidelijk zijn grote transfer. De 24-jarige verdediger genoot van zijn snelle terugkeer in Den Haag: "Toen de spelersbus aankwam werd ik opgewacht en toegezongen", glundert Derijck voor de NOS-camera's. "Ik zag het mooie spandoek en tijdens de wedstrijd werd mijn naam verschillende malen gescandeerd. Ik kon me geen beter weerzien bedenken", aldus een tevreden Timothy Derijck.

"Bovendien boekten we een deugddoende, makkelijke overwinning", gaat de Dendermondenaar verder. "We wisten dat de Hagenezen furieus gingen starten en zijn daarin goed meegegaan. De goals vielen op de juiste momenten, met de bal aan de voet is Mertens trouwens echt fantastisch", looft Derijck zijn landgenoot.

"De samenwerking met Bouma verliep fantastisch, we hebben quasi niets weggegeven. Op het einde kreeg ADO wat kansen omdat ze opportunistisch op zoek gingen naar een eerredder", verklaart de verdediger het 'Haags kwartiertje'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties