Reactie Arzo: "Ontzettend blij met eerste doelpunt voor Gent"

Melissa Maes
| 2 reacties
Arzo: "Ontzettend blij met eerste doelpunt voor Gent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent pakt thuis de drie punten tegen Lierse. Een aangename match om te volgen was het niet, maar net voor de rust trakteerde César Arzo het publiek toch op een doelpuntje, de enige van de avond. “We kunnen voor het eerst de nul houden en dat met een man minder.”

Melissa Maes vanuit Gent

César Arzo is dolgelukkig met zijn eerste doelpunt voor AA Gent. “Er flitsten zoveel dingen tegelijk door mijn hoofd toen ik scoorde. Ik ben ontzettend blij. Dit is een nieuwe start voor me na de moeilijke periode in Spanje.”

“We hadden de wedstrijd perfect onder controle, ook nadat we met tien man verder moesten. We waren geconcentreerd en speelden het spelletje slim.” Valery Nahayo moest net voor de rust het veld verlaten nadat hij een domme rode kaart pakte voor een fout op Peter Kovacs.

In de tweede helft kreeg die andere Spanjaard, Melli, zijn eerste speelminuten. “We kennen elkaar nog van vroeger. We weten wat we moeten doen als we naar elkaar kijken, praten is overbodig.” Beide mannen hebben een blindelings vertrouwen in elkaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties