Jacobs: "Brugge is dé titelkandidaat"

Jacobs: "Brugge is dé titelkandidaat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ariël Jacobs blikte vrijdag even vooruit op de wedstrijd tegen Club Brugge, maar kwam ook terug op de wedstrijd tegen Bursaspor. De tweede helft lag hem nog duidelijk zwaar op de maag.

"Nee, volgens mij was het geen gebrek aan ervaring. De druk werd te groot voor sommigen. In Bursaspor hebben we heel volwassen gespeeld en dat zag ik niet meer in de tweede helft donderdag. Of ik gepraat heb met Safari. Ja, maar de fout ligt niet alleen bij hem. We wisten dat Verdersson een goede voorzet had, maar hij mocht telkens de bal voorzetten vanop rechts. Je moet niet alleen naar het einde van de fase kijken."

Het vertrek van Legear ligt ook gevoelig bij de paars-witte coach. "Of ik een vervanger ga vragen? Waarom? Ik heb ergens gehoord dat ik toch niets te zeggen heb in het transferbeleid. (Collin had dat eerder dit seizoen laten vallen, nvdr.)"

De match tegen Brugge is een kwestie van eer. "Het is een prestigeduel. We spelen hierna nog drie keer tegen hen, dus beslissend zal de wedstrijd niet zijn. Voor mij is Club wel dé titelkandidaat als je ziet wat ze allemaal bijhaalden. De twee teams zijn sterk veranderd tegenover vorig seizoen. Dat zal ook meespelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties