Update: Bulykin per direct naar Ajax

Melissa Maes
| 127 reacties
Update: Bulykin per direct naar Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dmitri Bulykin liet eerder al weten dat een mogelijke overgang naar een andere club pas op het einde van de transferperiode zou plaatsvinden. Nu gaat de Anderlecht-spits samen met zijn makelaar praten met Ajax.

"We gaan zo naar Ajax om het over een transfer te hebben", zegt zaakwaarnemer Jos Eerdekens aan AT5. Dmitri Bulykin moet Anderlecht zo'n één miljoen euro opleveren. Afgelopen seizoen maakte hij indruk bij ADO Den Haag, in België is hij overbodig.

Mogelijk kan de transfer van Bulykin pas rondkomen als Mounir El Hamdaoui nog wordt verkocht. Ajax heeft tot woensdagnacht om de Rotterdammer te verkopen. Bij Ajax moet Bulykin tweede spits en stormram worden achter Kolbeinn Sigthórsson.

Update: Volgens het Nederlandse VI heeft Anderlecht aan Ajax laten weten dat Bulykin transfervrij mag vertrekken. De Brusselaars willen van het enorm zware contract van de Rus afgeraken.

Update 16.00u.: Bulykin is succesvol door de medische keuring van Ajax geraakt. De transfer is rond en de Rus tekent binnen enkele uren zijn contract.

Heeft u zelf een transfer die nog niet op de website staat? Meld het ons hier!

Volg hier live alle transfers...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties