Chelsea kaapt Meireles weg bij Liverpool

Yves Dekoning
| 20 reacties
Chelsea kaapt Meireles weg bij Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft op de laatste dag dat de transfermarkt open was uiteindelijk afscheid genomen van vijf spelers. Vier van die spelers stonden in het uitstalraam, maar het vertrek van Raul Meireles was niet voorzien.

Op de valreep heeft Chelsea Raul Meireles nog afgesnoept van rivaal Liverpool FC. De club uit Londen zat al een tijdje achter de Portugees aan, maar ving bot bij de Reds. Meireles diende echter een schriftelijk transferverzoek in en Liverpool besloot hem toch te laten gaan.

Vooral trainer Andre Villas-Boas wou zijn landgenoot graag naar Chelsea halen. De Blues betalen uiteindelijk veertien miljoen euro voor Meireles. Aan het einde van de vorige transferperiode kaapte Chelsea ook al Fernando Torres weg bij Liverpool. Ook toen diende de speler zelf een transferverzoek in.

Eerder vandaag had Liverpool ook al afscheid genomen van Joe Cole (uitgeleend aan Rijsel), David Ngog (Bolton) en Christian Poulsen (Evian). In de late uurtjes werd ook nog het contract van Philipp Degen in onderling overleg ontbonden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties