Falcao loodst Atletico Madrid voorbij Santander

Sam Soetaers
| 6 reacties

Atletico Madrid heeft zijn eerste zege van het seizoen beet in de Spaanse Primera Division. Verder wonnen ook Vallecano en Zaragoza hun wedstrijd.

Atletico Madrid kende geen problemen met Racing Santander. De ploeg uit de Spaanse hoofdstad won makkelijk met 4-0. De man van de match was Falcao met drie doelpunten, waarvan één op strafschop. In de slotfase kon invaller Adrian de 4-0 eindstand op het bord brengen.

Vallecano klopte op zijn beurt Getafe met het kleinste verschil. Cuesta scoorde al na vier minuten spelen het winnende doelpunt. Zaragoza klom in de laatste minuut van de wedstrijd nog over Espanyol. Garcia, die ook al de eerste goal voor zijn rekening nam, bezorgde zijn ploeg op de valreep nog de drie punten.