De Wolf: "Alleen maar gedreigd met ontslag"

Melissa Maes
| 5 reacties
De Wolf: "Alleen maar gedreigd met ontslag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brussels-trainer Michel De Wolf diende vrijdag zijn ontslag in tijdens de rust van de wedstrijd tegen Boussu Dour (1-3). “Maar dat was alleen om de spelers wakker te schudden.”

Brussels heeft niet de start gemaakt die het had gehoopt. Michel De Wolf was vrijdag zo kwaad dat hij tijdens de rust zijn spelers vertelde dat hij zou opstappen. Nu nuanceert de trainer zijn woorden.

“Ik heb alleen gedreigd met ontslag. Ik heb inderdaad aan de spelers gezegd dat ik zou opstappen, maar dat was alleen om hen wakker te schudden”, laat De Wolf weten aan Het Nieuwsblad.

"Ik zal zien hoe de komende week verloopt. We zitten met Brussels in dezelfde situatie als vorig seizoen." Brussels bengelde toen heel lang onderin, tot De Wolf overnam en de ploeg alleen nog maar won.

Brussels-voorzitter Johan Vermeersch is niet zo tevreden met de ‘aanpak’ van De Wolf. “Zoiets tijdens de rust zeggen, is ongelukkig. Het zal gebeurd zijn in een bui van frustratie en woede. En ook omdat Michel voelt dat hij geen concept in de ploeg krijgt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties