AC Milan en Inter aan het feest

Sam Soetaers
| 3 reacties

Zowel AC Milan als Inter hebben hun wedstrijd gewonnen. Ze versloegen respectievelijk Cesena en Bologna.

AC Milan heeft de weg naar boven ingezet. Het won nipt van Cesena. Clarence Seedorf legde de wedstrijd al na vijf minuten met een geweldige knal in een definitieve plooi. AC Milan maakte het zichzelf nog moeilijk door de krappe voorsprong te verdedigen in plaats van op zoek te gaan naar een tweede goal, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Inter sluit een woelige week toch nog in schoonheid af. De trainerswissel rendeert want Inter keerde met een 1-3 zege terug uit Bologna. Pazzini had de bezoekers voor rust op voorsprong gebracht. Na de koffie stelde Diamanti vanop de stip gelijk. In de slotfase liep Inter nog uit tot 1-3 door goals van Milito (penalty) en Lucio.