Van Buyten helpt Bayern voorbij Leverkusen

Sam Soetaers
| 7 reacties

Bayern München herovert de leidersplaats in de Duitse Bundesliga. Het won van Leverkusen door onder meer een doelpunt van Van Buyten.

Bayern München is weer leider in Duitsland. Het klopte in eigen Allianz Arena Leverkusen, de volgende tegenstander van Genk in de Champions League.

Bayern had de buit al na twintig minuten spelen op zak. Müller bracht zijn team snel in de wedstrijd op voorsprong. Van Buyten, die de hele wedstrijd tussen de lijnen stond, verdubbelde de score.

Leverkusen oogde zwak en was niet in staat om iets aan die achterstand te kunnen doen. De werderoptredende Robben legde in de tweede helft de 3-0 eindstand vast.

Door die zege is Bayern weer leider in de Bundesliga met twee punten meer dan Mönchengladbach. Leverkusen staat zevende.