Interview Coosemans: "Stijnen heeft mij altijd gesteund"

Tomas Taecke
| 13 reacties
Coosemans: "Stijnen heeft mij altijd gesteund"
Foto: © SC

Colin Coosemans staat zondag oog in oog met Stijn Stijnen. De doelman van Club Brugge nam vorig seizoen de rol van Stijnen over, die zichzelf na de gekende affaire onmogelijk had gemaakt bij blauw-zwart.

"Ik ga niet de kleedkamer van Beerschot binnenstappen", lacht Coosemans op de persconferentie. "Maar als ik Stijnen zie ga ik hem uiteraard begroeten", aldus de Club-doelman.

Stijnen was niet langer welkom in Brugge nadat hij op internetfora onder een schuilnaam zijn concurrenten besmeurd had. Coosemans werd in mindere mate onder vuur genomen, vooral tweede doelman Geert De Vlieger at destijds de zure lepel.

"Stijn heeft mij altijd gesteund. Toen ik mijn debuut maakte, kwam hij in de kleedkamer en sprak hij mij bemoedigende woorden toe. "Ik denk ook niet dat mijn prestaties geleden hebben onder zijn uitlatingen", aldus Colin Coosemans.

Vandaag is Coosemans de nummer één bij Club en is de Gentenaar als het ware de mentor van zijn doublure Sven D'Hoest. De jonge invaller maakt een lastige periode door nadat hij samen met Daan Van Gijseghem dinsdag betrokken was bij een verkeersongeval.

"Sven zit in een dipje. Natuurlijk heb ik veel met hem gepraat", zegt Coosemans over zijn concurrent. "Woensdag was het ongeval het gespreksonderwerp in de kleedkamer. Het heeft de groep wakkergeschud, zoals laat een spelersgroep evident niet koud", aldus Colin Coosemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties